دندانپزشک متخصص
متریال با کیفیت
درمان بدون درد
ماندگاری بالا
یک قدم تا لبخند زیبا - درخواست ویزیت رایگان
خدمات ایمپلنت
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت پیچی است که داخل استخوان فک قرار میگیرد و به دندانی مصنوعی متصل میشود. در واقع، این پیچ جای ریشۀ دندانتان قرار میگیرد و بدنۀ دندان را در خود نگه میدارد. ایمپلنت جایگزینی طولانی مدت برای دندانهایی است که آسیب دیدهاند یا در اثر افزایش سن، پوسیده شدهاند. در واقع، ایمپلنت نوعی دندان مصنوعی است که داخل استخوان فک قرار میگیرد و درست مثل دندانهای طبیعیتان عمل میکنند. ایمپلنت اعتماد به نفس را به شما بر میگرداند و درست مثل دندان طبیعیتان میتوانید خوراکیها را با آنها بجوید
قبل و بعد ایمپلنت
ویژگی های منحصر به فرد ما
چرا کلینک دندانپزشکی دکتر سعیدنژاد؟
جراح-دندانپزشک زیبایی، دارای مدرک HMBA از موسسه آمبا انگلستان
دارای گواهی نامه ها و سرتیفیکیت های تخصصی دندان پزشکی:
-
- Adavanced adhesive dentistry✔️
- Mastering esthethic crown lenght and composite veneer✔️
- Health care MBA✔️
- Fixed dental prothesis✔️
- Pediatric dentistry✔️
کلینیکی برای خانواده
آروماتراپی
استرالیزاسیون مرکزی
حساس در کیفیت
تماس با ما
درخواست ویزیت
فرم زیر را پر کنید و ما در طول ساعات کاری با شما تماس خواهیم گرفت.
قیمت به تومان |
کشور سازنده | برند ایمپلنت |
9 میلیون تومان |
کره جنوبی |
ایمپلنت dentium |
12 میلیون تومان |
کره جنوبی |
ایمپلنت megagen |
15 میلیون تومان |
آلمانی |
ایمپلنت argon |
ایمپلنت دندان
از دست دادن حتی یک دندان مسئلۀ خوشایندی نیست. هنگام لبخند زدن، صحبت کردن، غذا خوردن یا حضور در هر جمعی، جای خالیاش را احساس میکنم. این مسئله روی روح و جسمتان تأثیری منفی خواهد داشت. سالها پیش، دندان مصنوعی تنها جایگزین دندان طبیعی بود و برخی از اشخاص حاضر نبودند دردسرهای دندان مصنوعی را تحمل کنند. امروز پیشرفتهای حاصل در دنیای تکنولوژی امکان ساختن دندانهای ماندگار و طبیعی را فراهم کرده است و بادوامترین جایگزین دندان مصنوعی ایمپلنت است. ایمپلنت مزایای بسیار زیادی دارد و توانسته است در این سالها، طرفداران زیادی را جلب کند.
در کلینیک دندانپزشکی دکتر سعیدنژاد، ایمپلنت دندان را با موادی باکیفیت و تکنولوژی بهروز در محیطی گرم و صمیمانه انجام میدهیم.
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت پیچی است که داخل استخوان فک قرار میگیرد و به دندانی مصنوعی متصل میشود. در واقع، این پیچ جای ریشۀ دندانتان قرار میگیرد و بدنۀ دندان را در خود نگه میدارد. ایمپلنت جایگزینی طولانی مدت برای دندانهایی است که آسیب دیدهاند یا در اثر افزایش سن، پوسیده شدهاند. در واقع، ایمپلنت نوعی دندان مصنوعی است که داخل استخوان فک قرار میگیرد و درست مثل دندانهای طبیعیتان عمل میکنند. ایمپلنت اعتماد به نفس را به شما بر میگرداند و درست مثل دندان طبیعیتان میتوانید خوراکیها را با آنها بجوید.
ایمپلنت برای چه کسانی مناسب است؟
ممکن است اشخاص به دلایل مختلفی به سراغ ایمپلنت بروند. اگر جزو گزینههای زیر هستید، ایمپلنت دندان گزینۀ بسیار مناسبی برایتان خواهد بود.
- یک یا چند دندان را از دست دادهاید.
- سیگار نمیکشید.
- میخواهید بهتر صحبت کنید.
- به هر دلیلی، نمیتوانید از دندان مصنوعی استفاده کنید.
- بافت داخل دهانتان سالم است.
- لثه و استخوان فکتان تحمل ایمپلنت را دارد.
ایمپلنت برای چه کسانی مناسب نیست؟
- اشخاص زیر 18 سال
- مبتلایان به بیماریهای لثه
- مبتلایان به برخی بیماریهای خاص، مانند بیماریهای خودایمنی یا اختلالات استخوان و مفاصل
پیش از اقدام برای ایمپلنت دندان، با چند متخصص مشورت کنید و اطمینان حاصل کنید که آیا ایمپلنت گزینۀ مناسبی برایتان است یا خیر!
ایمپلنت را از چه مادهای میسازند؟
مواد به کار رفته در ساخت ایمپلنت دندان باید سازگار با فک و لثههای بیمار باشد. از این رو، در ساخت ایمپلنت از تیتانیوم و سرامیک اسنخوانمانند استفاده میکنند. هر دو ماده با بافت داخل دهان سازگار است.
روند ایمپلنت دندان در کلینیک دندانپزشکی دکتر سعیدنژاد چگونه است؟
اما مراحل ایمپلنت چیست؟ روند ایمپلنت به نوع ایمپلنت و شرایط لثه و فکتان بستگی دارد، اما به طور کلی، روند انجام ایمپلنت طولانی است و زمان میبرد تا به آخرین مرحله برسید. در ادامه، از تک تک مراحل ایمپلنت دندان برایتان گفتهایم.
بررسی اولیه وضعیت دهان و دندان
اولین مرحله مشاوره با دندانپزشک حاذق و مجرب است. در این مرحله، دندانپزشک وضعیت دهان و دندانتان را بررسی میکند تا ببیند که آیا ایمپلنت گزینه مناسبی برایتان است یا خیر. اما در این مرحله، دندانپزشک چه مواردی را بررسی میکند؟
- معاینۀ کامل دهان
- بررسی شرح حال بیمار (یادتان باشد که در این مرحله، باید در مورد همۀ بیماریها و داروهایی که مصرف میکنید با پزشک صحبت کنید.)
- طراحی برنامۀ درمانی (در این مرحله، دندانپزشک به شما خواهد گفت چقدر طول میکشد برای جراحی آماده شوید و روند ایمپلنت چقدر طول میکشد.)
جراحی و ایمپلنت دندان
این جراحی طی چند مرحله انجام میگیرد. از مراحل جراحی ایمپلنت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کشیدن دندان آسیبدیده
- آمادهسازی استخوان فک
- جاگذاری ایمپلنت دندان
- التیام زخم و ترمیم استخوان
- قرار دادن روکش ایمپلنت
ممکن است این روند، از ابتدا تا انتها، چند ماه طول بکشد. اما چرا ایمپلنت دندان طول میکشد؟ در واقع، باید منتظر باشید زخمها التیام پیدا کنند و استخوان جدید رشد کند. بسته به جنس ایمپلنت به کار رفته و وضعیت لثه و فک شما، چند مرحله با یکدیگر ترکیب میشوند.
ریکاوری بعد از جراحی ایمپلنت دندان
چند ماه طول میکشد تا فلز ایمپلنت کاملاً با استخوان فکتان ترکیب شود، اما پس از تقریباً سه روز، التهاب و درد اولیه کاهش مییابد و امکان پرداختن به فعالیت های روزمره وجود دارد.
بعد از ایمپلنت دندان، ممکن است یک سری مشکلات برایتان پیش بیاید. از برخی از این مشکلات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ورم لثه و صورت
- کبودی پوست صورت و لثه
- احساس درد در قسمت ایمپلنت
- خونریزی خفیف
اگر دردتان شدید است و به مُسکن نیاز دارید، با پزشکتان مشورت کنید. پس از جراحی، سعی کنید بیشتر به سراغ غذاهای نرم بروید تا وقتی جای آن کاملاً خوب شود. معمولاً بخیههای جراحی ایمپلنت جذب میشوند و نیازی به کشیدن بخیه نیست، اما در برخی موارد ممکن است دندانپزشک تشخیص دهد که باید بخیهها کشیده شوند.
هزینه ایمپلنت دندان در کلینیک دندانپزشکی دکتر سعید نژاد
در کلینیک دندانپزشکی دکتر سعیدنژاد، هزینه ایمپلنت دندان از واحدی ۸ میلیون تومان تا ۲۰ میلیون تومان است. در واقع، با هر بودجهای، میتوانید ایمپلنت را انجام دهید.
انواع ایمپلنت چیست؟
تنوع برندهای تولیدکنندۀ ایمپلنت در ایران بسیار زیاد است. وجود چنین تنوعی خبر بسیار خوبی برای بیماران و دندانپزشکها است. در واقع، این تنوع باعث میشود هر کسی بتواند برند متناسب با نیاز و بودجهاش را انتخاب کند. اگر میخواهید بهترین نوع ایمپلنت را برای دندانتان انتخاب کنید، باید به دندانپزشکی حاذق مراجعه کنید.
در ادامه، از برندهای مختلف ایمپلنت در ایران برایتان گفتهایم.
- زیمر بیومت (Zimmer Biomet)
- اینترالاک (Intralock)
- بایوهورایزونز (Biohorizins)
- نوبل بیوکر (Nobel biocer)
- اشترامن (Straumann)
- ایده (Ihde)
- اس ای سی (SIC)
- اس پی ای (SPI)
- ایمپلنت مدنتیکا (Medintika)
- ایمپلنت بگو (Bego)
- مگاژن (Megagen)
- دنتیوم (Dentium)
- سوییدن اند مارتینا (Sweden & Martina)
چگونه برای جراحی ایمپلنت دندان آماده شویم؟
دندانپزشکتان را در جریان داروها و مکملهایی که استفاده میکنید قرار دهید. اگر داروهای رقیقکنندۀ خون مصرف میکنید، حتماً پزشکتان را در جریان قرار دهید. دندانپزشکتان شما خواهد گفت که پیش از جراحی، مصرف کدام داروها را باید قطع کنید.
مراقبتهای پس از ایمپلنت چیست؟
دندانپزشک در مورد مراقبتهای بعد از ایمپلنت برایتان خواهد گفت، همچنین برای جلوگیری از عفونت، آنتبیبیوتیک تجویز خواهد کرد. اما یک سری کارها نیز وجود دارد که انجامشان میتواند از بروز درد جلوگیری کند:
- داروها را طبق دستور پزشک مصرف کنید.
- تا حداقل 72 ساعت ورزش سنگین نکنید.
- غذا را با طرف دیگر دندانتان بجوید. اگر هر دندانهای هر دو طرف را ایمپلنت کردهاید، تا چند روز، غذاهای نرم مصرف کنید.
- هر روز مسواک بزنید و نخ دندان بکشید.
- محل ایمپلنت را طبق دستور پزشکتان تمیز کنید.
پس از گذشتن این مراحل و التیام کامل، باید همواره مراقب باشید. نگهداری از ایمپلنت درست مانند نگهداری از دندانهای طبیعی است.
بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید
پس از جراحی ایمپلنت، باید همیشه دندانها و لثههایتان را تمیز نگه دارید، درست مثل دندانهای طبیعی. باید از ایمپلنت مراقبت کنید. برای مثال، مسواک بزنید، نخ دندان بکشید و دهان و دندانتان را با دهانشویههای آنتی باکتریال بشویید.
مرتباً به دندانپزشک مراجعه کنید
چکاپ مرتب و به موقع را فراموش نکنید. مرتباً به دندانپزشک مراجعه کنید تا از وضعیت دهان و دندانتان مطمئن شوید.
از عادت مخرب اجتناب کنید
از جویدن خوراکیهای سفت، مانند آبنبات، بپرهیزید، چرا که باعث میشوند بدنه ایمپلنت و روکش ایمپلنت بکشند. مصرف سیگار و کافئین را به حداقل برسانید تا دندانهایتان تمیز و درخشان باقی بماند.
ماندگاری ایمپلنت چقدر است؟
در حال حاضر، ایمپلنت بادوامترین جایگزین دندان است. اگر به خوبی از آن مراقبت کنید، تا آخر عمر، همراهتان خواهد بود. قسمت تاج و بریج دندانتان ممکن است ده تا پانزده سال یک بار نیاز به تعویض داشته باشند.
اگر جراحی ایمپلنت موفقیتآمیز نباشد، چه اتفاقی میافتد؟
در اکثر موارد، جراحی ایمپلنت موفقیتآمیز است، اما گاهی استخوان و فلز ایمپلنت آنطور که باید با یکدیگر ترکیب نمیشوند. برای مثال، مصرف سیگار ممکن است باعث شود جراحی ایمپلنت شکست بخورد یا عوارضی را در پی داشته باشد.
اگر استخوان با فلز ایمپلنت ترکیب نشود، دندانپزشک ایمپلنت را در میآورد. پس از سه ماه می توانید، این عمل را مجدداً تکرار کنید.
چرا ایمپلنت؟
وقتی اسم ایمپلنت به میان میآید، بسیاری از اشخاص یاد جراحی میافتند. این برداشت اشتباه نیست، اما مشکل اینجا است که واژۀ جراحی یادآور درد است و ایمپلنت چنین دردی را به همراه ندارد. جالب است بدانید درد ایمپلنت دندان، در مقایسه با درد کشیدن دندان، بسیار کمتر است. بنابراین، اگر ایمپلنت را انتخاب میکنید، اصلاً لازم نیست نگران درد کشیدن باشید.
تمیز کردن و بهداشت امپلنت دندان بسیار سادهتر از تمیز کردن دندان مصنوعی است. لازم نیست ایمپلنت را برای شستشو از دهانتان خارج کنید یا اینکه شب تا صبح، در محلول قرار دهید. شیوه نگهداری از آن درست مثل شیوه نگهداری از دندانهای طبیعی است.
گذشته از اینها، ایمپلنت هیچ خللی در زیبایی شما ایجاد نمیکند و هیچ مشکلی هم در صحبت کردن و جویدن نخواهید داشت، چون ساختارش دقیقاً شبیه به ساختار دندانهای طبیعیتان است.
چرا باید در انتخاب دندانپزشک برای ایمپلنت دندان دقت کنیم؟
اگر میخواهید بهترین نتیجه را دریافت کنید، باید به دندانپزشکی حاذق و کاربلد مراجعه کنید. اما چرا؟ دندانپزشک حاذق تشخیص میدهد که اصلاً آیا ایمپلنت گزینۀ خوبی برایتان است یا خیر. همچنین، از مواد مناسب برای انجام ایمپلنت استفاده میکند و روند ایمپلنت را به بهترین و اصولیترین شکل ممکن انجام میدهد. یادتان باشد اگر دندانپزشک مجرب و ماهر نباشد، نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد.
در کلینیک دندانپزشکی دکتر سعیدنژاد، جراحی ایمپلنت را جراحان ماهری انجام میدهند که سالها تجربۀ ایمپلنت دندان را دارند.